torsdag 28 april 2011

Erbjudande!

Till alla er som löser någon form av träningskort hos oss erbjuder vi nu antingen en   PERSONLIG TRÄNING (med genomgång av övningar som du kan träna hemma framför tv:n, på jobbet, beachen eller bara precis där du är) eller en KROPPSMÄTNING (där du får reda på kroppens sammansättning av muskler, fett, fett runt de inre organen mm. Vilket är väldigt intressant att mäta i uppstarten av sin träning och sen, beroende på hur mycket man har hunnit träna, efter en månad exempelvis.

(Detta erbjudande gäller en gång per person som löser kort!)

Mätning!?

Många tycker att dessa mätningar är "skrämmande" *Usch!* det vill jag inte veta! Men alltfler ångrar att de inte gjorde denna mätning alldelens i uppstarten just för att kunna se sin egen utveckling och ge sig själv en uppskattande klapp på axeln.
Att bara se på vågen eller mäta med måttband ger ej ett rättvist resultat.

Meddela oss vid ditt köp av kort vilket av dessa erbjudanden du vill ha så bokar vi in en passande tid!

Viktigt att veta!

Vid köp av kort så ingår ALLTID en noggrann genomgång av maskinerna. Vi kolla så att kunden klarar av att genomföra övningarna med "rätt" kroppshållning för att undvika skador.
Efter genomförd träning så kör vi ALLTID en genomgående stretching.


Välkommen!



Om du, av någon anledning, känner att du vill ge bort ditt erbjudande till någon så går det också bra. Testerna och Personlig Träningen går även att ge till killar!


Den bästa Dagen till dig!
// Wichtoria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar